• VPŠ A SPŠ MV V PRAZE | Pod Táborem 102/5, 190 24 Praha 9 – Hrdlořezy

Ruský jazyk

intenzivní kombinované kurzy ruského Jazyka

Nabízíme Vám intenzivní jazykové kurzy, ve kterých si během 300 hodin osvojíte ruský jazyk na jedné z úrovní podle Společného evropského referenčního rámce (A2, B1, B2, C1).

Studiem u nás se připravíte na složení jazykové zkoušky Ministerstva vnitra, kterou můžete absolvovat v závěru kurzu. Získáte tak osvědčení o tom, že ovládáte cizí jazyk na dané úrovni. Toto osvědčení je platné v celé veřejné správě a má váhu certifikovaných mezinárodních a státních jazykových zkoušek!

Kurzy trvají pět měsíců a jsou rozdělené tak, abyste po dvou týdnech intenzivního studia u nás, které probíhá pět dnů v týdnu a šest hodin denně, mohli na dva týdny v měsíci zpět do práce.

Jsme připraveni nabídnout Vám kurz šitý na míru. Pokud jste začátečník či falešný začátečník, můžete absolvovat kurz připravující na úroveň a zkoušku A2. Pro mírně pokročilé je připraven kurz B1, pro středně pokročilé kurz B2 a pro pokročilé kurz C1. Nenecháváme nic náhodě a pro ty z vás, kteří nemají platný certifikát o osvojené úrovni cizího jazyka (tj. některou z jazykových zkoušek uvedených v Seznamu standardizovaných jazykových zkoušek MŠMT), nabízíme přijímací zkoušky, díky nimž zjistíme, jak na tom jste.

Patříte mezi úplné začátečníky? Přihlaste se do čtyřdenního kurzu Úvod do jazyka, který předchází kurzu A2!

Jste-li pracovně zcela vytíženi, nebo Vás nadřízený nemůže na dva týdny v měsíci postrádat, máme i v tomto případě řešení.

Přihlaste se do takzvaného blended-learningového (smíšeného) kurzu. Díky našim online studijním oporám a tutorům připraveným Vás vést, je možné zkrátit kontaktní výuku u nás ve škole na jeden týden v měsíci. Místo deseti tedy strávíte ve škole v učebně pět týdnů za celý půlroční kurz. Zbytek výuky probíhá online dle Vašich časových možností a v pohodlí domova, za podpory našich vyučujících a za využití e-learningového portálu Moodle. Kurz je vhodný pro ty, kteří daný jazyk již v minulosti studovali kteří daný jazyk již v minulosti studovali, či si mohou na studium najít volný čas. V tuto chvíli nabízíme jazykový kurz úrovně A2 a připravujeme úroveň B1.

zdokonalovací kurzy ruského jazyka

Máme pro Vás připravenu také celou řadu krátkodobých kurzů, které Vám pomohou si osvěžit Vaše řečové dovednosti. Jsou to kurzy jednotýdenní nebo dvoutýdenní, které navazují na Vaši osvojenou jazykovou úroveň a pomáhají Vám se v ní zdokonalit.

aktuální nabídka

Zde naleznete aktuální nabídku vypisovaných jazykových kurzů v tomto školním roce.

Přijďte se naučit rusky

Oslovte svého personalistu a požádejte o účast v jazykovém kurzu ještě dnes.

kontakt

Jakékoliv Vaše dotazy týkající se jazykových kurzů zodpovíme zde.

 

RJ 01   RJ 01   RJ 01   RJ 01

 

 

VYŠŠÍ POLICEJNÍ ŠKOLA A STŘEDNÍ POLICEJNÍ ŠKOLA MV V PRAZE

Pod Táborem 102/5
Praha 9 – Hrdlořezy

Loc: 50°5′24″N, 14°30′44″E

PODPORUJÍ NÁS

Logo skps prahalogo skp verze 1

SEKCE STŘEDNÍHO POLICEJNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ SOKOLOV

Komenského 759
356 01 Sokolov

Loc: 50°17.83429'N, 12°63.90087'E

VÝCVIKOVÉ A VZDĚLÁVACÍ STŘEDISKO KRYŠTOFOVY HAMRY

Kryštofovy Hamry č.p. 15
okres Chomutov

Loc: 50°30′11″N, 13°08′08″E

INFORMAČNÍ SYSTÉMY ŠKOLY